Datasikkerhed

Samtykke til behandling af personoplysninger

Hvis du har givet os dit samtykke til behandling af personoplysninger i forbindelse med at afgive en ordre på webshoppen eller ved www.majussmykker.dk, eller tilmelding til vores nyhedsbrev, eller et ”Nyhedsbrev ja tak"  giver jeg samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller givet et ”ja" pr. telefon eller pr. mail, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Dette vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails eller opkald fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage såfremt du måtte ønske dette. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores nyhedsmail eller ved at kontakte os på sabine@majussmykker.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve eller tilbud.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjepart til håndtering af dine køb. Vi har indgået databehandleraftale med databehandleren, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.