Valg af former


Jeg kan lide det enkle, organiske, men også det skulpturelle i smykkerne. Det er mere underspillet værdi, værdien ligger i respekt for det naturskabte materiale som godt kan tale for sig selv.


Valg af materialer


Ved siden af sterlingsølv har 24 kt. guld som er det reneste guld en helt speciel fascination. 24 kt. guld har den varmeste farve og guldet oxiderer ikke på trods af 1000 grader varme. Det er lige så blankt og skinnende som før. 24 kt. guld danner en skønt kontrast til sølv, men også til sort strandsten eller brillanter.

Naturen


Selve håndværket er base for at udføre ideen. Det næste er at se verden omkring sig, give sig tid til at lægge mærke til detaljerne  og at se ind i sig selv. Ro i naturen og ikke for mange indtryk lader ideerne kom frem.

Håndværk


Jeg er så heldig at jeg fik lov til at lær de fleste gamle håndværkstteknikker som smedning, ciselering, granulering, gravering, støbning i sand og i blæksprutteskaller. Desværre er de tidskrævende teknikker ved at uddø og derfor værner jeg om dem.  Det er en passion at give sig tid til at fordybe sig og videreføre håndværksteknikker som har eksisteret i årtier.